Betting på handboll

Handboll har med sin snabba och dynamiska natur blivit en populär sport för punters i hela Sverige. Spelet kännetecknas av högt tempo, taktiska manövrar och imponerande atletisk skicklighet och bjuder in till en uppsjö av spännande möjligheter. Från de stora internationella turneringarna som VM och Olympiska Spelen till nationella ligor, erbjuder handboll en mängd intressanta matcher och händelser att betta på. Betting på handboll lockar med sin oförutsägbarhet och möjligheter till spännande spel, vilket gör sporten till en favorit bland både nya och erfarna spelare som söker spänning och variation i sitt spelande hos bettingsajter.

De största turneringarna i betting på Handboll

Handboll är en sport som präglas av flera stora turneringar både på klubbnivå och landslagsnivå. Dessa turneringar drar till sig stort intresse från fans och punters och erbjuder högklassig underhållning med några av världens bästa handbollsspelare. 

Betting på handboll

Var och en av dessa turneringar erbjuder unika utmaningar och möjligheter för dig som bettar. Från att förutspå vinnare av stora turneringar till att betta på individuella matchresultat öppnar dessa turneringar för en mångfald av oddsmarknader. Med handbollens popularitet i ständig tillväxt fortsätter dessa turneringar att locka en global publik och erbjuder spännande möjligheter för fans över hela världen.

Nedan följer en översikt av de mest framträdande turneringarna inom handbollen.

För Landslag

 • Handbolls-VM för herrar och damer: Världsmästerskapet i handboll är en av de mest prestigefyllda turneringarna på landslagsnivå där de bästa nationerna tävlar vartannat år.
 • Olympiska Spelen: Handboll är en fast del av de Olympiska Sommarspelen och bjuder på intensiva och spännande matcher mellan världens främsta handbollsnationer.
 • EM i handboll för herrar och damer: Europamästerskapet hålls vartannat år och det är en annan stor turnering där Europas bästa lag gör upp om titeln.

För Klubblag

 • EHF Champions League: Den mest prestigefyllda klubblagsturneringen i Europa där de bästa lagen från olika europeiska länder tävlar om titeln som Europas bästa handbollsklubb.
 • EHF Cup: En annan viktig europeisk klubbturnering som lockar toppklubbar som inte deltar i Champions League.
 • Handbollsligan (Svenska Elitserien): Sveriges högsta division i handboll för herrar är en av de mest konkurrenskraftiga och uppskattade ligorna på nationell nivå. Som Sveriges främsta handbollsliga, lockar Elitserien stor uppmärksamhet i Sverige, med lag som kämpar om den nationella titeln och platser i europeiska turneringar.

Populära bettingmarknader i Handboll

Handboll erbjuder en rad spännande alternativ som lockar till sig både nya och erfarna bettare. Dessa marknader inkluderar långtidsspel där spelare kan satsa på utfall över en hel säsong eller turnering. Men också live betting och pre match odds som ger möjligheter att satsa på specifika matchers utfall.

Handbollsbetting erbjuder en mängd olika marknader och möjligheter för dig att utnyttja din kunskap och passion för sporten. Oavsett om det gäller att förutspå utfallet av en hel turnering eller att reagera på spännande händelser under en match finns det alltid något att engagera sig i för handbollsfans.

Långtidsspel

Långtidsspel i handboll ger möjlighet att betta på större händelser och utfall över längre tid. Dessa spel kan vara extra spännande eftersom de bygger på en djupare förståelse för lagen och spelarna över en hel säsong eller turnering.

 • Turneringsvinnare: Betta på vilket lag som vinner stora turneringar som handbolls-VM eller EHF Champions League.
 • Bäste målgörare: Vem blir turneringens eller säsongens målkung?
 • Nå final: Vilka lag når finalen i stora turneringar?
 • Totalt antal vinster: Betta på det totala antalet vinster ett lag kommer att ha under en säsong.

Live Betting på handboll

Live betting i handboll erbjuder en omedelbar och intensiv spelupplevelse. Oddsen uppdateras i realtid baserat på matchens gång vilket kräver snabbt tänkande och beslutsfattande.

 • Nästa målgörare: Betta på vem som gör nästa mål i matchen.
 • Över/under mål: Förutse om det totala antalet mål i matchen kommer att vara över eller under en viss gräns.
 • Halvtidsresultat: Betta på vilket lag som leder vid halvtid.
 • Handicap betting: Jämna ut oddsen genom att ge ett lag ett virtuellt försprång.

Pre Match Odds

Pre-match betting är det traditionella sättet att betta på handboll där spelare placerar sina bets innan matchen startar. Detta ger tid att analysera lagen och spelarna vilket kan leda till mer genomtänkta och strategiska bets.

 • Matchvinnare: Betta på vilket lag som vinner matchen.
 • Dubbelchans: Ett bet där spelaren täcker två av tre möjliga utfall i en match.
 • Totalt antal mål: Satsningar på det totala antalet mål som görs under matchen.
 • Exakt resultat: Betta på det exakta slutresultatet av matchen.

Sammanfattning om betting på handboll

Handboll är med sin intensiva och dynamiska natur en sport som erbjuder en rik värld av möjligheter. Från de stora internationella turneringarna som VM och Olympiska Spelen till nationella ligor som Svenska Elitserien. Därmed öppnar sporten upp för en bred palett av spännande oddsmarknader. Långtidsspel ger fans chansen att engagera sig i turneringens övergripande utfall. Live betting erbjuder en direktkopplad spänning till matchens varje vändning. Pre match odds förblir en populär klassiker där punters analyserar och satsar baserat på fördjupad kunskap om lag och spelare. Dessa varierande bettingformat gör handboll till en attraktiv sport för spännande spelupplevelser.